Профессионализм,
спокойствие,
доступность -
100% результат!
+38 (093) 727-61-80  +38(095) 208-51-84  +38 (097) 308-51-34
E-mail: alex911y@gmail.com

+38 (093) 727-61-80
+38 (095) 208-51-84
+38 (097) 308-51-34




+38 (093) 727-61-80
+38 (095) 208-51-84
+38 (097) 308-51-34

Відгуки про автоінструктора

[1] [2] [3] Далі>>

Я закінчила курси водіння в автошколі, але по Києву боялася їздити панічно. Здавалося, машини мчать повз некерованим потоком. Як тільки я почала займатися з Сашею, з кожним заняттям страх ставав все менше і менше. Дуже грамотний автоінструктор.

Я думаю, що якісь знання будуть закладені спочатку, таким водієм ти будеш в майбутньому. Саша відмінно справляється з цим завданням. Вся інформація, яку я отримала від Саші, не містить нічого зайвого, це все потім стане в нагоді на дорозі. Одне з найважливіших, на мій погляд, це заздалегідь передбачити наслідок вчинення будь-яких маневру, це не дає водієві розгубитися в самий останній момент.

З кожним заняттям відчуваєш себе більш досвідченим водієм. Видно, що інструктор зацікавлений не менше тебе в тому, щоб ти розуміла те, що робиш. Це додає впевненості в собі, так як бачиш, що людині не байдуже як ти будеш їздити, як ти розумієш те, що він тобі говорить.

Півтори години проходить непомітно без перерв на каву, перекурів і вирішення будь-яких проблем.

Саша! Спасибі величезне!

Наталія Саханда

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

Маючи досвід навчання в «автошколі» і з приватним автоінструктором, точно можу сказати, що друге - набагато результативніше. І, Олександр, я переконана, один з кращих фахівців. Витриманий, терплячий, урівноважений, не пропустить з уваги нічого, не втомлюється без кінця робити одні й ті ж зауваження і звертати увагу учня на речі, не просто необхідні для безпечного спілкування, а й такі, які допомагають «читати» дорожню ситуацію. Мало помалу, але з його допомогою необхідні рефлекси виробляються. А здавалося цього не відбудеться взагалі ...

Спасибі!

Дементьєва Ірина

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

Якщо ви шукаєте собі хорошого інструктора з водіння, то Олександр - саме та людина.

Після проходження курсу я став сприймати дорожню обстановку цілісно, а не «найближчі 5 метрів перед капотом», бачити дорожні знаки заздалегідь і помічати виникають перешкоди завчасно. Дивно, але тепер, коли вожу сам, я чую в голові Сашині коментарі - яку смугу вибирати для руху і чому, «кому ми поступаємося дорогу», навіщо саме зараз потрібно перебудовуватися, коли дивитися в дзеркала. До речі, про дзеркала - рефлекс дивитися в них вріс грунтовно. Тепер, навіть коли йду по офісу, то перед тим, як згорнути кудись, мимоволі шукаю дзеркало і оглядають, щоб переконатися, що «нікого не зачепило».

Олександр - професіонал, який любить свою справу, витриманий, пунктуальний, завжди пожартує, щоб розрядити обстановку.

Так, трохи не забув згадати про автомобіль - сучасна Октавія А5 з чистеньким шкіряним салоном дуже радує.

Я радий, що саме цей чоловік був моїм автоінструктором. Саша, спасибі велике!

Лебединський Олександр.


 

Олександре! Ви не просто автоінструктор - Ви Гуру!

З перших хвилин Ваш професіоналізм вселяє впевненість в успіху! Ви дуже тонкий психолог, що враховує особливості характеру кожного учня! Ваші спокій і терпіння були для мене найкращим антидепресантом в непростій дорожній обстановці:). Ви Учитель, який добре знає, що і як пояснити, навчити, дати можливість запам'ятати, щоб надалі діяти правильно в схожих ситуаціях. А іскрометний гумор завжди розряджає обстановку, дає можливість не зацікліватся на помилках, і рухатися вперед. Спасибі за те, що не скупилися на похвали, за доброзичливість і вміння підтримати (і не тільки кермо і педалі:)) у хвилини, коли було про-дуже страшно:)! Ще один важливий момент занять - можливість «відчути» дороги як у спокійне ранковий час, у вихідні дні, так і в напружені «години пік». Окрема подяка за п'яту передачу на останньому занятті (обіцяю поки нею не користуватися:)).


Завдяки Вам водіння, яка лякала раніше, стає задоволенням!


Бажаю завжди зберігати Ваш не вичерпуються ентузіазм, любов до життя і до роботи, і звичайно, вільних доріг і адекватних колег по керму! :)

З величезною вдячністю, Катя Маліновська.


 

Перше, що мені впало в очі на сайті Олександра і що стало головним аргументом для вибору - це фраза: «Навчаємо навіть безнадійних!».

Чомусь я записала себе у безнадійні учні. Але ось навчання підійшло до кінця і я з радістю розумію, що страх відступив і на зміну йому з'явилася впевненість у собі.

Ні безнадійних учнів, коли поряд такий професіонал як Олександр. Спасибі.

Удачі Вам у всьому.

З повагою, Запевалова Тетяна.


 

Відгук

Саша, дякую Вам за терпіння, витримку, знання і вміння докладно і дохідливо пояснити тонкощі й подробиці управління автомобілем.

Крок за кроком, навик за навичкою, долаючи мою невпевненість, Ви допомогли мені опанувати непростим, але дуже цікавим мистецтвом автоводіння.

Ваше відповідальне ставлення до справи, знання особливостей поведінки, уміння «Відчувати» і «чути» автомобіль викликають повагу і захоплення.

З вдячністю, Валентина.

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

Під час навчання водінню зі мною був надійний, чуйний, досвідчений Наставник. На всі свої питання / помилки я миттєво отримувала ємне, чітке, грамотне пояснення.

Щедрість, з якою Ви Саша, навчаєте, перетворило для мене слово «водіння» (колись страшне і складне) в розкладене Вами по крупицях просте і природне дію!

Окреме спасибі за машину!

Гарна, затишна, доглянута!

Саша, Дякуємо Вам за Вашу любов до Ділю, до Людям, до Життя!

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]

Стуброва Галина


 

Я не люблю комп'ютери, не дружу з технікою, і життя повернулося так довелося сісти за кермо, як рядовий житель Києва закінчила курси по категорії А, В. Права я отримала, а гідного водінню мене так і не навчили. У школі інструктор, у якого я проходила водіння відпрацьовував свій годинник, я думала так і має бути, сподіваючись на досвід який приходить з роками водіння, а виявилося, що так не повинно бути. На роботі подружки зрозумівши, що мене «дурять» порадили з особистого досвіду гідного інструктора, який навчив їх усім навичкам цього водіння. Не відразу повірила думала такого не буває, що всі однакові, тільки гроші брати, а навчають дуже погано. Мені напевно посміхнулася удача.

Інструктор Окунєв Олександр Володимирович, якого порадили подружки виявився рідкісним спеціалістом своєї справи.

Я дуже задоволена, мене навчили всьому, а головне до останнього заняття з'явилася впевненість і спокій за кермом, як справжній фахівець інструктор відчув мою впевненість, закінчив курс занять і побажав мені щасливої дороги.

Віка

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

 

Вдячний відгук

Бездоганне знання своєї справи - враження від першої зустрічі з Олександром.

Терплячий, витриманий, прекрасний психолог, він знайде підхід до будь-якого, навіть до самого нервового і невпевнена у собі людина. Знання про ПДР і різних технічних тонкощах укладаються в Вашу голову, як щось само собою зрозуміле.

Через якийсь час я раптом усвідомила, що не боюся вже дороги, машини, інших учасників руху, знаю, як чинити в тій чи іншій ситуації, самостійно і правильно виконувати всі маневри, а водіння і їзда по місту доставляє задоволення.

Олександр спокійний і впевнений в учні, в собі, в машині, Іноді здається, що він вірить у тебе, більше, ніж ти сам, і це просто не залишає шансів на невдачу.

Якщо Ви хочете стати Ви хочете стати Водієм, Вам - сюди.

Кращого в  Автоінструктори просто не знайти.

P.S. Саша Бажаю вам Доброго, цікавих учнів, і вільних доріг!

З повагою, Лариса Яшкін

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

Саша, хочу сказати Вам велике спасибі за ті знання і навички водіння, які я отримав у процесі навчання! Повністю згоден і підтримую всіх, хто залишив свої відгуки. Хочу відзначити Вашу витримку, спокій і. почуття гумору. Якщо мене хтось запитає, кого з інструкторів я порекомендую своїм друзям, без коливань відповім - Олександра. Чому? На мій погляд, ось чому:

  • спокій, спокій і ще раз спокій інструктора, що дає впевненість учневі у своїх силах;
  • почуття гумору, яке допомагає в усіх ситуаціях сприймати уроки позитивно, без напруги;
  • любов до свого автомобіля (авто у відмінному стані) і своєї справи (! як без цього !!!);
  • індивідуальний підхід до кожного учня, а також вільний вибір часу занять, не вносять істотні корективи у звичний ритм життя;
  • дохідливе пояснення можливих дій, дорожньої ситуації, знаків, правил ДР;
  • наявність ясної та чіткої методики і системи навчання, що є підтвердженням професійного підходу до роботи;
  • постійний аналіз помилок разом з учнем, що дає можливість швидко позбавлятися від недоліків досвіду і знань, а також самому усвідомити правильність / неправильність дій;
  • навчання в реальних умовах міста Києва.

Бажаю Вам нових ідей, не січеться ентузіазму і багато нових учнів. Так тримати!

З повагою, Якішін Євген

[ Переглянути відгук про автоінструктора ]


 

 

[1] [2] [3] >>